Deze webshop is eigendom van Marijke Vanschoenwinkel onder de naam Louie & Friends.

Contactgegevens:

Louie & Friends
Grotestraat 227
3850 Wijer-Nieuwerkerken

Tel.: 0497/54 03 53
Email: info@louieandfriends.be
Ondernemingsnummer: BE 0687.760.385

Door de toegang en het gebruik van de webshop verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende voorwaarden.

Intellectuele eigendomsrechten

De inhoud van deze website en alle onderdelen daarvan zoals merken, logo’s, afbeeldingen, teksten, bedrijfsnamen, enz. zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten en behoren toe aan louieandfriends.be of rechthoudende derden. Elke kopie, aanpassing, vertaling, bewerking, gebruik of wijziging van een gedeelte of het geheel van www.louieandfriends.be is dus niet toegestaan. De gebruikers van de site verbinden zich er uitdrukkelijk toe de auteursrechten en de soortgelijke rechten toebehorende aan www.louieandfriends.be en aan derden integraal te respecteren. Louieandfriends.be heeft het recht maatregelen te treffen indien ze vaststelt dat bovenstaande niet wordt gerespecteerd.

Beperking van aansprakelijkheid

De informatie op de website is van algemene aard en is enkel met de bedoeling om een correcte informatie te geven over onze artikelen, is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.

Louie & Friends doet zijn best alle informatie volledig en juist zo nauwkeurig mogelijk bij te houden. Ondanks deze inspanningen is het mogelijk dat er zich toch onjuistheden voordoen in de ter beschikking gestelde informatie. Uiteraard zal Louie & Friends er alles aan doen om deze onjuistheden zo snel mogelijk recht te zetten.
Louie & Friends kan evenwel niet aansprakelijk gesteld worden voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de informatie op deze website.
Indien u onjuistheden zou vaststellen in de informatie dan vragen wij u om Louie and Friends te informeren via info@louieandfriends.be

De inhoud van de site (links inbegrepen) kan te allen tijde zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd of aangevuld worden. Louie & Friends geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website.
Louie & Friends kan in geen geval tegenover wie dan ook, op directe of indirecte, bijzondere of andere wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade te wijten aan het gebruik van deze site of van een andere, inzonderheid als gevolg van links of hyperlinks, met inbegrip, zonder beperking, van alle verliezen, werkonderbrekingen, beschadiging van programma's of andere gegevens op het computersysteem, van apparatuur, programmatuur of andere van de gebruiker.

De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina's van derden of van haar partners, of daar onrechtstreeks naar verwijzen. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina’s impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan.
Louie & Friends verklaart uitdrukkelijk dat zij geen zeggenschap heeft over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites en kan in geen geval aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud of de kenmerken ervan of voor enige andere vorm van schade door het gebruik ervan.

Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken.

Het Belgisch recht is van toepassing op deze site.

Informatie over online geschillen:

De Europese Commissie biedt consumenten de mogelijkheid om online geschillen op te lossen volgens Art. 14 paragraaf 1 van de ODR (platform voor geschillen). Het platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr) dient als site waar consumenten buiten de rechtszaal geschillen voor online aankopen kunnen oplossen.

Product toegevoegd aan verlanglijst

Louie And Friends gebruikt cookies om uw surfervaring op onze webshop persoonlijker en beter te maken.
Door gebruik te blijven maken van onze webshop, geeft u toestemming en gaat u akkoord met het gebruik van de cookies. Meer weten.