Waarom kopen bij Louie and Friends? Wat kunnen wij voor u betekenen? Louie & Friends is een online webshop en wij bieden u trendy en kwaliteitsvolle producten aan van labels die opgericht zijn met het doel te ontwerpen voor de hond en zijn baasje. Waar rekening gehouden is met de stoffen en kleuren van de producten zodat ze mooi geïntegreerd zijn in elk interieur. De merken in onze collectie houden rekening met de hoogste normen in productie en gebruiken alleen duurzame materialen om te voldoen aan de eisen van onze viervoeters en hun baasjes. 

Vaak zijn deze labels ontstaan door mensen die niet alleen geïnspireerd zijn door zowel de mode- als interieurbranche maar ook al een ervaring in de fashion industrie achter de rug hebben. Zij kiezen als grote dierenliefhebbers voor het maken van moderne stukken die gericht zijn op kwaliteit en tijdloos zijn van uitvoering. Voor Louie and Friends is het belangrijk te weten dat deze labels ook een hart voor dieren hebben en een missie met als doel iets positiefs te doen voor dieren in nood.

De meeste van deze labels zetten zich in voor verwaarloosde dieren of bieden steun aan dieren voor adoptie. Anderen staan een deel van de opbrengst af ten voordele van dieren in nood. Mooie initiatieven die we alleen maar kunnen toejuichen. Door te kiezen voor deze labels draagt ook Louie & Friends samen met u zijn steentje bij.