Over Marijke Vanschoenwinkel en Louie & Friends

Liefde voor dieren heeft er altijd ingezeten. Als kind was ik gek van katten maar ook van honden, muizen, vogels, konijnen. Dat was niet moeilijk als je weet dat ik ben opgegroeid op een boerderij. Zowel voor de dieren alsook voor mezelf was dit een echt paradijs waar alles nog kon. Waar de natuur zijn gang kon gaan en ik de straatkatjes op de hooizolder gretig voorzag van lekkere melk. Waar ik veel beste maatjes heb zien komen en gaan, Blacky de Mechelse herder, Marco de Duitse herder en Falco de dobberman.

Later, na mijn huwelijk kon het niet anders dan dat er ook een hond in ons leven zou komen en eigenlijk is het nooit anders geweest tot op de dag van vandaag. En nu is dat Louie, onze Maltezer. De reden waarom er geen katten zijn is eenvoudig te wijten aan de allergie van mijn echtgenoot maar gelukkig heeft hij met Louie geen allergische problemen.

Louie is echt een hondje uit de duizend, een beste maatje voor iedereen van ons gezin. Het is uit deze liefde voor dieren samen met een passie voor lifestyle en geïnspireerd door mooie designproducten dat de zoektocht naar leuke, trendy hondenaccessoires ontstaan is.

Louie is zoals zovelen van zijn vrienden niet gewoon een hond, hij hoort bij ons gezin, hij is een lid van de familie. Daarom is Louie & Friends er voor de hond en de hondenliefhebber. Wij brengen U trendy en luxe lifestyle producten. Modern van design met de focus op kwaliteit en TIJDLOOS van uitvoering. Een selectie van hoogwaardige kwaliteitsvolle hondenaccessoires, perfect passend in elk interieur en speciaal op maat voor je beste vriend.

Ik wil mijn gezin bedanken voor hun geduld en inspanningen die ze geleverd hebben bij de voorbereidingen en opstart van de webshop. En vooral ook dank aan mijn echtgenoot om een deel van de showroom af te staan voor Louie & Friends.

Marijke Vanschoenwinkel

    

Product toegevoegd aan verlanglijst

Louie And Friends gebruikt cookies om uw surfervaring op onze webshop persoonlijker en beter te maken.
Door gebruik te blijven maken van onze webshop, geeft u toestemming en gaat u akkoord met het gebruik van de cookies. Meer weten.