Afhaling

Je kan er voor kiezen om je bestelling zelf af te halen. Dat kan op ons adres, Grotestraat 221 te 3850 Wijer, van maandag tot vrijdag tijdens de openingsuren van 9u tot 12u en van 13u tot 18u. Lukt het niet tijdens deze uren dan kunnen we altijd iets regelen op een ander tijdstip.

Tijdens het bestellen kies je bij verzending voor zelf afhalen zodat er geen kosten worden aangerekend.

Ontvangst bestelling

Wij hebben Bpost gekozen als partner voor het leveren van de bestellingen. Bij het plaatsen van een order krijg je de mogelijkheid om een leverplaats te kiezen. Dat kan thuis, op het werk of een afhaalpunt naar keuze zijn.

Ben je niet thuis op het moment van de levering dan zal de postbode een briefje in de brievenbus achterlaten met de nodige instructies voor het leveren van je pakket.

Artikelen voor België, uit voorraad besteld voor 16u kunnen dezelfde werkdag nog verzonden worden. Je ontvangt het pakketje tussen 1 tot 3 werkdagen na verzending.

Bestellingen voor Nederland, Luxemburg of Duitsland worden geleverd binnen 3 tot 8 werkdagen.

Zodra je pakket verzonden is ontvang je een mail met daarin een Track & Trace code. Zo kan je op elk moment op de hoogte blijven van de leveringsstatus van de bestelling.

Is er toch om de één of andere reden een probleem met je pakket of is er iets niet duidelijk neem dan gerust even contact via info@louieandfriends.be.

Voor artikelen die niet voorradig zijn kun je ons ook best even contacteren zodat we de levertijd op dat ogenblik kunnen opvragen.

Onze verzendkosten

Bestellingen zonder korting en vanaf € 50 zijn GRATIS.

Leveringen aan huis of in een afhaalpunt voor België < € 50,00:

  • België: vanaf € 8,10

Leveringen aan huis:

  • Nederland: vanaf € 10,50
  • Duitsland: vanaf € 10,50
  • Luxemburg: vanaf € 10,50

Bij zelf afhalen vervallen alle kosten.

Product toegevoegd aan verlanglijst

Louie And Friends gebruikt cookies om uw surfervaring op onze webshop persoonlijker en beter te maken.
Door gebruik te blijven maken van onze webshop, geeft u toestemming en gaat u akkoord met het gebruik van de cookies. Meer weten.